Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Να Σε Δω Να Γελάς...


Κοίταζα χθες ορισμένες εικόνες και συνειδητοποίησα ακόμα μια φορά πόσο εύκολα ξεχνάμε εμείς οι άνθρωποι. Όλοι είμαστε αναστατωμένοι, αγχωμένοι και ανυπόμονοι σχετικά με τα πολιτικοοικονομικά δρώμενα των ημερών, φυσάμε και ξεφυσάμε και περιμένουμε το θαύμα που θα μας κάνει να χαλαρώσουμε λίγο και να πάρουμε μια ανάσα ανακούφισης.
Όλες αυτές τις μέρες πριν το δημοψήφισμα όταν άκουγα συζητήσεις για το τι θα απογίνουμε, ότι θα πεινάσουμε κ.τ.λ σκεφτόμουν ότι υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους οι δυσκολίες που  περνάει ο περισσότερος πληθυσμός τα τελευταία χρόνια, ήταν η καθημερινότητα τους και πριν την κρίση . Μην με παρεξηγείται ξέρω ότι όλοι μας και η κάθε οικογένεια γενικά αντιμετωπίζει δυσκολίες και προβλήματα, όμως κερδίζουμε αφήνοντας να μας σπείρουν τον πανικό; Καλό είναι να προνοούμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε αλλά ας μην φτάνουμε και στα άκρα. Αναφέρομαι στο διάστημα που επικρατούσε πανικός στα σούπερ Μάρκετ.
Για να μην μακρηγορώ  θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες που με έκαναν να σκεφτώ πόσο εύκολο είναι να χαρεί κάποιος και με το ποιο απλό πράγμα ανεξάρτητος συνθηκών.
Όλο και ποιο συχνά ακούω κόσμο που συναντιέται στον δρόμο ή στα μαγαζιά να ρωτάει ο ένας τον άλλον "τι κανείς;" και η απάντηση είναι πάντα η ίδια. "Εε.. ας τα λέμε καλά " ή " Εε... προσπαθούμε " με το ανάλογο ύφος πάντα.
Ας πάρουμε λοιπόν τα πάνω μας και ας μην ξεχνάμε ότι όσο και δύσκολα να είναι τα πράγματα θα μπορούσαν πάντα να ήταν και χειρότερα...Μία σχέση

Μια φιλία

Τα ποίο απλά αγαθά που για τους περισσότερους από εμάς είναι αυτονόητα......όχι όμως για όλους

Η διασκέδαση... 
...που δε χρειάζεται ακριβά παιχνίδια

Η φροντίδα και η στοργή

Η υγειά μέχρι τα βαθιά γεράματα
Όλα αυτά άπλα τα προσπερνάμε επειδή τα έχουμε στην καθημερινοτητά μας και πολλές φόρες δεν τα εκτιμάμε όπως πρέπει μέχρι να κλονιστούν. Ας μην περιμένουμε αυτή τη στιγμή για να χαρούμε ότι έχουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου