Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Ενας κορμός που θα λατρέψετε...

Αυτός ο κορμός είναι ίσως  ο ευκολότερος που μπορείτε να φτίαξετε.
Η ιδιαιτερότητα του είναι οτι τα μπισκότα παραμένουν τραγανά και ο κορμός έχει μια υπέροχη υφή χωρίς να γίνεται σκηρός.

ΥΛΙΚΑ:
1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
8 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΚΑΟ
ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΒΟΥΤΥΡΟ 25Ο gr
ΕΝΑΜΙΣΗ ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
ΜΙΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
ΛΙΓΟ ΛΙΚΕΡ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ (ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ) 
  2. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΚΑΙ ΛΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΥΛΙΚΑ.
  3. ΠΡΩΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
  4. ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ (ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ)
  5. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΕΡ (ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΡΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ.
  6. ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΦΟΡΜΑΚΙ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ  ΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ. (ΟΧΙ ΚΑΤΑΨΥΞΗ)
*ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ (ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ) ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ. ΠΡΩΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΣΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ. 
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ.



ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Tips: Μπορείτε να προσθέσετε κομματάκια από σοκολάτα γάλακτος. Θα γίνει ακόμη  καλύτερος γευστικά. Για να μην σας βγει όμως πολύ γλυκός, προσθέστε και λίγα παραπάνω μπισκότα. Επίσης μπορείτε να βάλετε μικρή ποσότητα σοκολάτας για σιγουριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου