Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Summer Time...


Ακόμη και αν ο καιρός μας κάνει νερά, το καλοκαίρι, η αγαπημένη εποχή των περισσοτέρων είναι εδώ!


Και ποιο είναι το ποιο απαραίτητο κομμάτι του καλοκαιριού στην γκαρνταρόμπα μιας γυναικάς αν όχι το μαγιό;

Το μαύρο αποτελεί μια από τις κλασικότερες επιλογές μας στα χρώματα  για πόλους λογούς. Μπορούμε όμως να πρωτοτυπήσουμε διαλέγοντας ένα ποιο ιδιαίτερο σχέδιο, τόσο σε μπικίνι όσο και σε ολόσωμο μαγιό.

Θυμάστε κάποτε που τα ολόσωμα μαγιό θεωρούνταν πολύ άχαρα και μεγαλίστικα; Ε, λοιπόν αυτή η εποχή έχει τελειώσει προ πολλού γιατί τα τελευταία χρόνια όλο και ποιο σέξυ γίνονται τα ολόσωμα μαγιό, κόβοντας κυριολεκτικά την ανάσα όταν αναδεικνύονται σωστά.
Τα πολλά σχεδία και τα έντονα χρώματα είναι μία ακόμα από τις καινούργιες αγάπες στις τάσεις των μαγιό. Είτε γιατί αναδεικνύουν καλύτερα το μαύρισμα μας , είτε γιατί καλύπτουν και διορθώνουν μικροατέλειες, όχι μόνο τολμάμε να φοράμε έντονα σχεδία και χρώματα, αλλά πλέον τα επιζητούμε!

Α! Εδώ έχουμε μια από τις μεγάλες μου αγάπες. Ψηλόμεσα μαγιό!  Ένας ακόμα μύθος που καταρρίπτεται γιατί τα σημερινά μαγιό αυτού του είδους είναι κάτι παραπάνω από θηλυκά. Δυστυχώς βεβαία εξακολουθούν να μην  κολακεύουν όλους τους τύπους σώματος και αυτό είναι ένα μείον. Πλέον όμως υπάρχουν τόσες άλλες επιλογές που καμιά μας δεν πιστεύω να μένει παραπονεμένη.

Αυτό εδώ το μαγιό εκτός από αξιολάτρευτο είναι και  μια ιδανική επιλογή για όσες από εμάς δεν έχουμε τόσο πλούσιο στήθος όσο θα θέλαμε. Τόσο το πουά σχέδιο, όσο και όλο το κόψιμο του μαγιό -συν τον φιόγκο- θα τονίζει το στήθος μας  και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου